Start Design Producten Sloep Contact Start Espanol Start Germany

Van Dalen Products | The Netherlands | +31 10 2800 402 |

Van Dalen Products BV is een fabricant, wat inhoud dat wij unieke producten ontwerpen, ontwikkelen en produceren. De Van Dalen producten worden in Vlaardingen geassembleerd en veelal (CNC) efficient gemaakt uit de duurzaamste materialen. Met een gemiddelde levensduur van 20 jaar.


Van Dalen Products produceert zijn producten uit duurzame materialen, zoals RVS en het recylebare materiaal PE, dat door en door gekleurde en stootvaste is (plaat of rotatie gegoten). Van Dalen producten worden volgens de 'cleantech methode' gefabriceerd en zijn 'circulair duurzaam' ontworpen.


Het materiaal PE is volledig recyclebaar, doordat het keer op keer om te smelten is tot een nieuw product (anders dan polyester, wat een thermoharder en dus niet om te smelten is). Veel slijtage onderdelen zijn eenvoudig te vervangen, waardoor het product nooit weggegooid hoeft te worden (circulair duurzaam), en de milieu belasting praktisch nul is. De Van Dalen producten zijn met onze service dienst daarom voor maximaal gebruiksplezier en intensieve verhuur ontwikkeld.


Mede door de hoge kwaliteit van de materialen zoals RVS, Lexan en PE, ondervinden de producten geen zichtbare slijtage en blijven er dus als nieuw uitzien.

Van Dalen maakt haar producten in kleine series, in de gewenste kleur en uitvoering. Hierdoor houden we de prijs voordelig en de kwaliteit hoog. Let erop dat in het voorjaar onze productie vol kan zitten en levertijden daarom soms wat langer kunnen zijn.

De ontwikkeling van een nieuw type, neemt ruim 12 maanden in beslag. Hiertoe wordt dan eerst een 3D ontwerp gemaakt en direct daarop volgend een nieuwe stalen gietmal gemaakt - zie foto's hiernaast.


Tip: Van Dalen Products is uw toeleverancier van duurzame recreatie boten, inclusief onderhoud, innovatieve aanlegsteigers met inductie laders en adviserend betreft waterbaan aanleg.

Productie